Een dashboardcamera die de kwaliteit van een nachtkijker benadert.
Onze meest geavanceerde dashboardcamera tot nu toe. De uitzonderlijk heldere en scherpe beelden, de verbeterde opnamekwaliteit in de nacht en de brede kijkhoek zorgen ervoor dat u alles op de weg haarscherp vastlegt.

De camera is uitgerust met een toonaangevende optische sensor, die meer detecteert dan alleen het zichtbare licht en bijna in het infrarode bereik zit. Dichterbij nachtzicht kunt u niet komen met een dashboardcamera. De camera biedt een geweldig contrast en rijke kleuren, waardoor kentekenplaten duidelijk en nauwkeurig leesbaar zijn. Het opnemen begint zodra u uw auto start.

De dashboardcamera heeft een opnameresolutie van 1.080p full HD bij 60 fps, een kijkhoek van 140° en de topkwaliteit STARVIS™ CMOS-sensor, die betere opnames maakt dan u voor mogelijk hield. Per seconde worden 60 videoframes opgenomen, terwijl 30 de standard is. Daarom is deze camera de perfecte keuze voor videoopnames van uitzonderlijke kwaliteit.

U kunt zelfs geld besparen, aangezien enkele verzekeraars inmiddels kortingen aanbieden als u een goedgekeurde dashboardcamera bezit.

De slimme en slanke camera past bij het dashboard van iedere auto en is zo klein dat hij kan worden opgeborgen in het handschoenenvakje.

Maak eenvoudig verbinding
Dankzij de ingebouwde wifi-connectiviteit kunt u een rechtstreekse verbinding leggen met uw smartphone. Geen gedoe met kabels – u slaat uw opnamen simpelweg als backup op in de MiVue-app en speelt ze af op uw telefoon.

Dit is stressvrij rijden op zijn best. U bent altijd veilig in de wetenschap dat alle opnamen op de weg onmiddellijk op uw telefoon worden opgeslagen bij wijze van back-up.

Veiligheid als hoogste prioriteit
Wij beseffen dat het voor u belangrijk is om veilig te rijden. Daarom zit de MiVue 792 boordevol veiligheidsfuncties.

De MiVue 792 wordt geleverd met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder. Het waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijbaan, vermoeidheidswaarschuwingen en een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen dragen optimaal bij aan uw gemoedsrust.

In noodgevallen bewijst de MiVue 792 pas echt zijn waarde. Als de 3-assige G-sensor plotse bewegingswijzigingen detecteert, wordt er direct een beveiligd bestand opgeslagen dat niet kan worden overschreven.

De MiVue 792 wordt ook geleverd met gratis flitspaalwaarschuwingen, die maandelijks worden bijgewerkt gedurende de totale levensduur van het apparaat.

Aan te passen aan uw behoeften
Als u een achteruitkijkcamera wilt toevoegen: de MiVue 792 is volledig compatibel met de MiVue A20- achteruitkijkcamera.

Als u een externe voedingsbron toevoegt (zoals de MiVue™ Smartbox), neemt de dashboardcamera ook op in geparkeerde stand.

* STARVIS™ is a trademark of Sony Corporation.

Specificaties dashcam
Merk Mio
Type MiVue 792 Wifi Pro
Schermgrootte 2.7"
Touchscreen Nee
Diafragma F1.8
Opnameresolutie Full HD 1920 x 1080p at 60 fps
Videocompressie .MOV (H.264)
Lenshoek 140°
Geluidsopname Ja
Fotomodus Ja
Achterruitcamera Optioneel
Auto power on Ja
Nachtmodus Ja
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan Ja
Waarschuwingssysteem frontale botsingen Ja
Vermoeidheidswaarschuwing Ja
Shock sensor Ja
Bewegingsmelder Ja
Bluetooth Nee
Wifi Ja
GPS Ja
Garantie 2 jaar

Reageren

inloggen of registrereren om te beoordelen

Mio MiVue 792 Wifi Pro Dashcam

  • Merk: Mio
  • Productcode: NP3372
  • Beschikbaarheid: 1000
  • €179,95

  • Excl. btw: €148,72

Bekijk ook...

Mio Mivue A20 Rear Cam - Achterruitcamera (Mivue 698/700 series)

Mio Mivue A20 Rear Cam - Achterruitcamera (Mivue 698/700 series)

Mio Mivue A20 achterruitcamera voor de Mivue 698/700 series.De A20-achterruitcamera word bevestigt a..

€89,95 Excl. btw: €74,34

Mio MiVue SmartBox

Mio MiVue SmartBox

De Mio Mivue SmartBox is een stroomkabel die rechtstreeks op de accu is aangesloten om continu de Mi..

€39,95 Excl. btw: €33,02

Tags: mio mivue 792 wifi pro gps, dashcam, autocamera