Superieure kwaliteit met technologie. 
De MiVue 785 Touch biedt onberispelijke videobeelden met Full HD, een grote kijkhoek van 140 graden en een optische sensor van superieure kwaliteit. Elk detail op de weg wordt opgenomen, inclusief kentekenplaten en zelfs in het donker. Het opnemen begint zodra u uw auto start.

U kunt zelfs geld besparen, aangezien enkele verzekeraars inmiddels kortingen aanbieden als u een goedgekeurde dashboardcamera bezit.

De MiVue 785 Touch is eenvoudig in gebruik. Hij is binnen slechts enkele minuten gebruiksklaar. Een gebruiksvriendelijke touch screen interface met uiterst intuïtieve menu's en eenvoudige instellingen zorgt voor een moeiteloze bediening.

Veiligheid als hoogste prioriteit
U wilt dat autorijden een veilige en betrouwbare ervaring is. Daarom ontwerpen wij onze MiVue-apparaten met veiligheid als doel.

De MiVue 785 Touch wordt geleverd met geavanceerde hulpsystemen voor de bestuurder (Advanced Driver Assistance Systems - ADAS). Een waarschuwingssysteem voor het verlaten van de rijbaan (Lane Departure Warning System - LDWS), vermoeidheidswaarschuwing (Fatigue Alert - FA) en een waarschuwingssysteem voor frontale botsingen (Forward Collision Warning System - FCWS) dragen optimaal bij aan uw gemoedsrust.

In noodgevallen bewijst de MiVue pas echt zijn waarde. Als de 3-assige G-sensor plotse bewegingswijzigingen detecteert, wordt er direct een beveiligd bestand opgeslagen dat niet kan worden overschreven.

De MiVue 785 Touch wordt ook geleverd met gratis flitspaalwaarschuwingen, die maandelijks worden bijgewerkt gedurende de totale levensduur van het apparaat.

Rijd met MiVue, rijd met vertrouwen
De MiVue 785 Touch heeft een superieure ontwerpkwaliteit in vergelijking met andere dashboardcamera's. Hij is robuust, slim en slank en past bij het dashboard van iedere auto. Hij is ook klein genoeg om hem gemakkelijk in het handschoenenkastje op te bergen. De beeldkwaliteit en het nachtzicht overtreffen de prestaties van andere merken ruimschoots.

Het GPS-systeem traceert nauwkeurig uw locatie en ritgegevens en is volledig in de dashboardcamera geïntegreerd, zodat er geen irritante externe kastjes aan de camera hangen.

Aan te passen aan uw behoeften
Als u een achteruitkijkcamera wilt toevoegen: de MiVue 785 Touch is volledig compatibel met de MiVue A20-achteruitkijkcamera.

Als u een externe voedingsbron toevoegt (zoals de Smartbox™), neemt de dashboardcamera ook op in geparkeerde stand.

Specificaties dashcam
Merk Mio
Type MiVue 785 Touch GPS
Schermgrootte 2.7"
Touchscreen Ja
Diafragma F1.8
Opnameresolutie Full HD 1920 x 1080p at 30fps
Videocompressie .MOV (H.264)
Lenshoek 140°
Geluidsopname Ja
Fotomodus Ja
Achterruitcamera Optioneel
Auto power on Ja
Nachtmodus Ja
Waarschuwingssysteem verlaten rijbaan Ja
Waarschuwingssysteem frontale botsingen Ja
Vermoeidheidswaarschuwing Ja
Shock sensor Ja
Bewegingsmelder Ja
Bluetooth Nee
Wifi Nee
GPS Ja
Garantie 2 jaar

Reageren

inloggen of registrereren om te beoordelen

Mio MiVue 785 Touch GPS Dashcam

  • Merk: Mio
  • Productcode: NP3371
  • Beschikbaarheid: 1000
  • €149,95

  • Excl. btw: €123,93

Bekijk ook...

Mio MiVue SmartBox

Mio MiVue SmartBox

De Mio Mivue SmartBox is een stroomkabel die rechtstreeks op de accu is aangesloten om continu de Mi..

€39,95 Excl. btw: €33,02

Tags: mio mivue 785 touch gps, dashcam, autocamera